Ny entrématta till kontoret!

Sist jag uppdaterade vår blogg hade vi precis införskaffat nya, snygga banderollers till de event som vi brukar anordna då och då. Nu har vi också införskaffat någonting nytt, men denna gång är det något till kontoret. Nämligen en entrématta med vår logotyp!

 

Anledningen till den nya mattan 

Bland kollegorna har vi länge diskuterat ifall vi inte ska införskaffa en dörrmatta med tryck för att snygga till i entrén. Det har däremot alltid känts som en onödig kostnad för oss, speciellt eftersom dessa typer av mattor ska tvättas regelbundet, vilket vi inte heller skulle ha tid för.

Strax innan gatorna började att sandas för ett par veckor sedan fick jag och resterande kollegor för den delen också nog. Vi blev rent ut sagt spy less all den sand och grus som ständigt följde med in på kontoret. Tillslut var det så illa att vi blev tvungen att dammsuga i princip dagligen. På toppen av detta fastande även en väldigt stor och vass sten under mina skor som sedan skrapade upp hela golvet. Suck…

Ja, detta blev rent ut sagt droppen – det var dags att införskaffa den där dörrmattan som vi så länge gått och tänkt på!

 

Letandet efter den nya mattan 

När vi väl hade bestämt oss om att det var dags att införskaffa en dörrmatta med tryck, gjorde vi som man gör när man letar efter någonting idag – vi Googlade. Efter mycket om och men hittade vi tillslut en leverantör som kändes väldigt seriös. Dels var dem rikstäckande och arbetade väldigt miljövänligt, både när det kommer till deras produkter och leveranser.

En annan stor fördel var att dem kunde ta hand om hela processen. Det vill säga tillverkning av mattan, leverans, byte och tvätt. Vi behöver alltså inte lyfta ett finger, utan nu kommer dem varannan vecka och byter vår snygga matta!

Gissa om den fått många kommentarer från våra kunder?!

PS. Jag lovar att uppdatera er med en bild när jag finner tiden till detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *