Ny webb för hantverkare i Västerås

Woho!!

Ännu wholesale mlb jerseys en cheap jerseys China nytt cheap jerseys lyckat The projekt. 2003 Vi Retro har skapat en modern och responsiv webb för en elektriker i Västerås. Eller ska vi säga Bästerås? Efter flera olika besök hos kunder i Västerås och pratat ny webb fullkomligt älskar vi Västerås. Vi måste dit igen. Det är en helt annan stämning och verkligen ALLA vi mött har varit så trevliga. Västerås kommer utan tvekan vara det första staden vi tänker på när vi är i nästa expansionsfas.

 Webb för elektriker

Det blev många glädjerop efter att vi skapat den nya hemsidan för Elektriker i Västerås. Grundtanken med den nya hemsidan var att hemsidan skulle vara anpassad för sökmotorerna samtidigt som den skulle vara lätt tillgänglig för personer som vill anlita en elektriker. En Elektriker är ofta ute på jobb och då var ett av önskemålen att lösa ett konverteringsvänligt kontaktformulär. Förutom kontaktformuläret skulle det gå att kontakta firman på varje sida som användaren befann sig på.

Förutom alla olika kontaktytor har vi lagt till kartfunktion i sidfoten så att besökaren enkelt kan se om det är en elektriker som arbetar lokalt eller inte. Färgerna som vi utgått ifrån har varit ljusgrön. Ett krav från kunden har varit att ha med något med grönt i. Den gröna färgen symboliserar en positiv klang och det känns tryggt och säkert när man klickar sig runt på hemsidan.

För kunden har det varit viktigt att förmedla ett stort förtroende vid första kontakten. En elektriker genomgår många certifieringar och behöver alltid uppdatera sig med nya regler enligt lag. Det krävs även ett särskilt specifik licens för att få titulera sig elektriker. Därför har det varit väldigt viktigt att förmedla trygghetskänslan redan vid besöket på hemsidan.

Ökad konverteringsgrad

Redan efter att två veckor har gått efter att projektet genomfördes har kunden fått 300% mer kontaktförfrågningar än tidigare. Det kallar vi ett lyckat projekt. Vi kommer garanterat besöka Västerås igen och förhoppningsvis får vi lite rekommendationer genom den nya webben som vi nu gjort.

arrow-1314516_1920

Vi kallar det Just Right Media!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *