Nya, snygga banderollers

Om du följt oss på Just Right Media tidigare så är du troligtvis medveten om att vi då och då arrangerar olika evenemang. Senast vi anordnade ett evenemang så testa vi en ny och smart app som skapade ett mer engagerat möte. När vi under förra veckan hade ställt till med ett nytt event så var det istället dags att införskaffa nya banderollers.

Om du någonsin har behövt beställa en banderoll, eller en roll-up som de ibland kallas, vet du troligtvis hur svårt det kan vara att hitta en pålitlig leverantör med högkvalitativa produkter. Det är en djungel av aktörer där ute och under åren har vi testat på en hel del av dem. Allt ifrån nystartade till väletablerade företag både i Sverige och utomlands.

event
bild från vårt event

Även om inga av våra tidigare roll-ups har haft några stora fel så har det alltid varit någonting som vi varit missnöjda med. Antingen har det varit bristande kvalité på produkten eller också medelmåttig kundservice och/eller leverans. När vi nu lyckades hitta en leverantör som vi verkligen var nöjda med, tänkte vi tipsa andra om dem.

Företaget som vi använde oss av denna gång heter Allduplo och gav oss en trevlig helhetsupplevelse från första kontakt till leverans. De gick noga igenom vilka alternativ vi hade och gav även rekommendationer på vad de ansåg vara rätt tryckmetod för oss. Till slut föll valet på ett digitaltryck då vi endast skulle trycka i en liten upplaga.

Har du några bra eller dåliga erfarenheter att dela med dig av när det kommer till trycksaker?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *